Horoscopul acestei saptamani

Berbec

In aceasta saptamâna, tadalafil mintea ta va fi plina de gânduri si incertitudini. Pentru ca nu vei reusi sa controlezi aceste gânduri negre, sick te vei enerva pe tine însati. Totusi, viagra sale vei prefera sa-ti rezolvi problemele si sa gândesti pozitiv. Nu este nimic în neregula sa mai astepti putin daca nu esti sigura de raspunsurile tale si nu trebuie sa te simti vinovata daca, pentru moment, adopti o atitudine neutra cântarind ambele laturi ale unei situatii. Universul este plin de contradictii, dar si ele fac parte din viata de fiecare zi.

Taur

O schimbare de imagine ti-ar putea face mult bine si chiar ti-ar spori încrederea în tine. Daca ai ramas fidela stilului tau care poate fi usor învechit, o schimbare probabil ca îsi avea locul mai demult. Aspectul fizic va face o impresie puternica asupra celor din jur, iar ceea ce lumea va vedea la exterior este ca o oglinda a interiorului tau. Schimbarile pozitive îti vor aduce beneficii atât pe plan profesional, cât si în viata personala si, în acelasi timp, te vei simti mult mai bine.

Gemeni

Conversatiile, un album vechi de fotografii sau un dar primit din partea unei persoane pe care o vezi foarte rar îti va trezi amintirile. Aceasta rememorare a zilelor dificile din trecut te va supara si întrista. Încearca sa asezi tot ce a fost nefericit într-un colt cât mai adânc al mintii tale si nu mai lasa ca memoria sa te mai deranjeze nejustificat, astfel vei reusi sa treci peste acele episoade tulburatoare din viata ta. Oricât au fost de dureroase unele evenimente din trecut, daca poti trage învataminte din acestea, pe care sa le folosesti în mod constructiv, vei avea un viitor promitator.

Rac

S-ar putea sa simti ca noul tau partener îti întinde nervii la limita si nu are nicio intentie sa devina vreodata serios. Cu cât vei petrece mai mult timp cu el, cu atât mai greu iti va fi sa pui capat acestei relatii. Pe plan profesional, daca un coleg ignora regulile impuse de societatea în care lucrezi, ar trebui sa faci cunoscut acest lucru unui superior. Ultimul lucru de care ai nevoie în acest moment este sa suferi din cauza neglijentei sau lipsei de sensibilitate a altcuiva. Pune-ti propriile interese pe primul loc.

Leu

Ai propriile mijloace de a face anumite lucruri, iar daca altora nu le plac metodele tale, mai degraba te-ar lasa în pace. Este mult mai usor sa abordezi anumite lucruri de una singura, decât sa-ti pierzi timpul argumentându-ti tehncile si preferintele. În cazul în care atmosfera de la locul de munca este încordata, vei fi recunoscatoare relatiilor calduroase cu cei apropiati. Cei dragi vor face orice ca sa te multumeasca, iar pasiunea din viata de cuplu va fi din ce în ce mai puternica.

Fecioara

Discretia te va ajuta la consolidarea relatiilor existente. Deseori esti o persoana care nu vorbeste prea mult, iar acest lucru, de aceasta data, va lucra în avantajul tau. Ti se va dezvalui un secret, dar este ceva pe care tu deja îl cunosteai de ceva timp. Desi nu te va lua prin surprindere, vei fi nevoita sa te comporti de parca acum l-ai fi auzit pentru prima data. Te vor încânta unele vesti primite de la cineva de departe sau posibilitatea unei deschideri legata cu o calatorie în strainatate.

Balanta

Uneori esti prea îngaduitoare si, înainte de a-ti da seama, vei fi de acord sa preiei treburile sau responsabilitatile altor persoane. Se pare ca cineva a manipulat ingenios aceasta situatie si te va face sa simti chiar ca îi datorezi o favoare pentru acest lucru. Ceea ce faci tu pentru altii depaseste cu mult ceea ce au facut acestia pentru tine. Cererile prietenilor si colegilor tai te vor impresiona, dar cel mai important lucru acum este sa ai grija de sanatatea ta.

Scorpion

Poti simti în zilele urmatoare ca scopul tau este sa-i ajuti pe ceilalti într-un mod dezinteresat si altruist. O discutie plina de sens ti-ar putea dezvalui o modalitate de a beneficia de pe urma eforturilor tale voluntare. Chiar daca aceste eforturi depuse de tine îti dau un sentiment de valoare si îti maresc încrederea în tine, constientizarea propriilor dorinte te va ajuta sa te întelegi mult mai bine. Oricare ar fi motivul, eforturile pe care le depui pentru o cauza nobila nu sunt de blamat.

Sagetator

Singura cale de a concura cu un coleg istet este sa folosesti o tactica inteligentasi bine pusa la punct. Nu te grabi sa ai încredere în cineva pe care abia l-ai cunoscut. Farmecul si prietenia acestuia sunt, aproape sigur, false. Îti doresti sa poti crede ceea ce-ti va spune un prieten, dar îti vei da seama ca informatiile primite sunt mincinoase. Vei fi în contradictie cu tine, cu cei dragi si cu prietenii tai. În aceasta saptamâna evita sa iei decizii care îti pot afecta viitorul.

Capricorn

Experientele din copilarie ar putea da culoare punctelor tale de vedere. Te poti trezi ca te comporti aproape la fel ca persoana adulta care a avut o influenta puternica in educatia ta. Odata ce ti-ai dat seama de acest lucru, vei hotari daca este un lucru bun sau rau. In general, nu esti o persoana schimbatoare, dar in aceasta saptamana va fi o exceptie de la regula. Daca iti vei retrage o promisiune, vei avea un motiv întemeiat, iar daca le vei explica si celorlalti, acestia vor întelege.

Varsator

S-ar putea sa-ti doresti ca un prieten sau chiar iubitul tau sa fie mai flexibil. Refuzul acestora de a accepta anumite schimbari pe care tu ti le doresti, începe sa te scoata din sarite. S-ar putea ca ceilalti sa te acuze ca esti imprevizibila, dar cel putin nu esti încapatânata. S-ar putea sa fii nevoita sa mergi mai departe cu unele planuri, fara sprijinul persoanelor apropiate si dragi tie, în speranta ca acestea, mai devreme sau mai târziu, vor întelege.

Pesti

S-ar putea sa te împrietenesti cu persoane a caror viata sociala este foarte bogata si din acest motiv vor exista unii care vor raspândi cu placere diverse bârfe si zvonuri. Ai fost întotdeauna sensibila la genul acesta de atmosfera creata în jurul tau si te vei întreba daca nu cumva acest soi de oameni fac viata altuia un iad în mod deliberat. Motivul lor de a raspândi minciuni si de a-ti face viata un calvar va aparea ulterior, din aceasta cauza iti vei face o favoare daca îti vei petrece cât mai putin timp posibil în compania acestora.

Sursa

Comentarii

comentarii