Horoscopul zilei de 10 septembrie 2019. Discuții aprinse în familie pentru Berbec. O altă zodie face o greșeală imensă și rănește pe cineva drag

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 10 septembrie 2019. Nativii zodiei Berbec vor avea parte de discuții aprinse în familie, în timp ce o altă zodie riscă să facă o greșeală imensă și să rănească pe cineva drag.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 10 septembrie 2019. Fecioară

Fecioarele sunt printre cei mai optimiști nativi astăzi. Indiferent de obstacolele întâlnite, pentru ei, totul are o rezolvare.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 10 septembrie 2019. Balanță

Nativii Balanță simt o stare de singurătate. Acești nativi nu pot sta mult timp fără un partener și încep să simtă puternic lipsa cuiva.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 10 septembrie 2019. Scorpion

Scorpionii sunt extrem de încântați de un nou hobby, descoperit în joacă. Această nouă pasiune le poate răpi tot timpul liber.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 10 septembrie 2019. Săgetător

Că vor, că nu vor, Săgetătorii sunt nevoiți să se împartă în mai multe direcții, după ce au făcut niște promisiuni de ajutor cuiva.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 10 septembrie 2019. Capricorn

Norocoșii zilei în dragoste sunt, fără îndoială, Capricornii. Astrele se aliniază perfect pentru ei în plan sentimental și este posibilă reluarea unei legături amoroase din trecut.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 10 septembrie 2019. Vărsător 

Vărsătorii sunt jucăuși, au chef de glume și de tot felul de mici aventuri, spun astrele. Iar atitudinea pozitivă le aduce în jur numai oameni cu o energie bună.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 10 septembrie 2019. Pești 

Peștilor li se poate reproșa că au uitat de vechii prieteni, de vechile obiceiuri. Acești nativi se pot detașa cu mare ușurință de lucruri la care au ținut mult.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 10 septembrie 2019. Berbec

Berbecii se pot trezi în mijlocul unor discuții aprinse în familie. Li se recomandă să nu își dea cu părerea despre greșelile cuiva.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 10 septembrie 2019. Taur

Taurii simt că au nevoie de o pauză, parcă s-au implicat în prea multe sarcini deodată și abia mai au timp să respire.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 10 septembrie 2019. Gemeni

Toată lumea știe că Gemenii pot fi ușor duplicitari, iar astăzi nu se vor sfii să și arate asta. Niște vorbe spuse de ei pot răni sentimentele unui apropiat.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 10 septembrie 2019. Rac

Racii trebuie să învețe să fie mai blânzi cu ei înșiși, să nu se mai judece singuri atunci când greșesc. Nu puteți aștepta îngăduință din partea altora, dacă voi nu v-o acordați.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 10 septembrie 2019. Leu 

Nativii Leu pot isca o dramă din orice astăzi. Sunt pesimiști din cale afară, parcă văd câte un rău la tot pasul.

Comentarii

comentarii