Hotelul din Pascani, unde o fata a fost batuta poate fi inchis

Deputatul Petru Movila a solicitat inchiderea Hotelului Central din Pascani, healing unde o tanara a fost batuta crunt fara ca cineva sa intervina. Movila a sustinut ca incidentul putea fi evitat daca unitatea hoteliera dispunea de agenti de paza.
Dupa ce o tanara a fost batuta crunt in holul Hotelului Central din municipiul Pascani, hospital parlamentarii ieseni au cerut ridicarea autorizatiei de functionare a unitatii de cazare. Deputatul democrat-liberal Petru Movila a sustinut ca autorizatia de functionare a hotelului ar trebui ridicata deoarece unitatea nu avea nici un agent de paza in momentul incidentului. Tanara care s-a refugiat in hol a fost luata la pumni de iubitul sau in vazul mai multor persoane, dar nimeni nu a intervenit. Movila a sustinut ca lipsa unor agenti de paza poate face ca incidentul sa se repete. “Dupa un asemenea incident nefericit cred ca este cazul ca cineva sa controleze activitatea acelei unitati. Nu se poate sa nu existe nici macar o firma de paza care sa asigure macar minima protectie pentru oameni, fie si cei care intra pentru cateva clipe. Indiferent de relatia dintre cele doua persoane implicate in scandal, nu cred ca era normal sa se intample asa ceva. Eu voi sesiza institutiile abilitate pentru a face lumina in acest caz”, a sustinut deputatul Petru Movila.

Grigore Craciunescu, primarul municipiului Pascani, nu a dorit sa comenteze afirmatiile deputatului democrat-liberal. “Este regretabil ceea ce s-a intamplat in acel hotel. Cu totii condamnam astfel de evenimente, dar domnul deputat Movila ar trebui sa stie ca ceea ce solicita dumnealui nu intra in atributiile primarului. Sunt doar declaratii populiste. Un asemenea incident nu are ce cauta intr-o dezbatere politica”, a spus primarul Craciunescu.

Reamintim ca o tanara a fost batuta cu pumnii si picioarele duminica dupa-amiaza, in incinta Hotelului Central din Pascani, chiar de prietenul ei. Incidentul a fost inregistrat de camerele de supraveghere. Se pare ca cei doi avusesera o cearta afara, iar in urma discutiilor aprinse, Larisa S., in varsta de numai 18 ani, s-a refugiat in holul hotelului. La cateva minute in hotel a intrat si Iulian M., de 33 de ani, prietenul fetei. Acesta a batut-o cu pumnii si picioarele mai multe minute, fara ca cineva sa intervina.

Sursa

Comentarii

comentarii