Ieseni atacati de viespii

Doua persoane din judetul Iasi au ajuns la spital cu alergii severe. Cei doi soti au fost întepati de viespi. Medicii au marturisit ca starea lor este extrem de grava.

Sotii din comuna Vladeni au vrut sa îsi protejeze animalele care fusesera atacate de un roi de viespi. “Ne-am pus niste haine pe cap si am încercat sa alungam viespile. Pe moment nu ne-am dat seama ca ne înteapa, sick însa imediat ce am intrat în casa ne-am simtit rau si am venit la spital”, a afirmat una dintre victime. Medicul care s-a ocupat de caz, Tudor Ciuhodaru, a marturisit ca cei doi s-au prezentat la Spitalul “Sfântul Spiridon” din Iasi fiind într-o stare critica.

“Aratau de parca ar fi fost batuti crunt. Erau cu fetele si mâinile umflate si prezentau tulburari respiratorii. Alergiile în urma întepaturilor de viespi pot lua forme foarte grave. Daca nu se prezentau rapid la spital, starea lor ar fi devenit critica. Astfel de cazuri pot fi letale.”, a spus medicul iesean. Acum, cei doi se afla în afara oricarui pericol.

Sursa

Comentarii

comentarii