Inca un fotbalist pe lista neagra a lui Becali: Martinovici mi-a distrus echipa!

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, sâmbătă seară, după înfrângerea, cu scorul de 3-0, din meciul cu Gaz Metan Mediaş, că fundaşul Novak Martinovici, care a provocat penaltiul din prima repriză, i-a distrus echipa.

“Nu ai ce să faci, la 3-0 nu mai poţi să zici nimic. Eu spuneam dinaintea acestui joc faptul că dacă vrei să câştigi, trebuie ca fundaşii centrali să fie tot timpul în jumătatea adversă şi să dea multe centrări. Martinovici a făcut penalti, iar eu i-am mai făcut şi contract pe 3 ani. Mi-a distrus echipa. Mi-au plăcut doar Tatu, Tănase şi Bourceanu. În rest aţi văzut altceva, dominare, presiune? Nimic! Nu am pe cine să critic, critici atunci când cineva nu vrea, dar asta este valoarea lor şi atâta pot. Pe Florin Costea nu pot să îl critic, pentru că abia a intrat şi nici nu a pierdut vreo minge. În schimb, Mihai era una-două hop pe jos. Nu ne-a lipsit Bănel. Pe Rusescu nu înţeleg de ce am dat banii, e bezmetic rău. La Urziceni juca, la noi Doamne fereşte, dacă nu a marcat gol din poziţia aia, atunci când mai dai?”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Formaţia Gaz Metan Mediaş a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa Steaua, într-un meci din etapa a VI-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Bawab ’14 (penalti) şi Bud ’61, ’70.

Sursa

Comentarii

comentarii