Încep înscrierile pentru Loteria Vizelor 2021. Care sunt noile condiţii?

Cererile de înregistrare pentru programul Loteria Vizelor 2021 pot fi trimise începând de miercuri, 2 octombrie 2019, orele 19:00 şi până marţi, 5 noiembrie 2019, orele 19:00 (ora României), informează Ambasada Statelor Unite.

Instrucţiunile complete se pot găsi pe pagina de internet a Departamentului de Stat. Înregistrările sunt acceptate numai electronic prin www.dvlottery.state.gov şi nu se percepe nicio taxă de participare. Potrivit sursei citate, există o nouă cerinţă pentru programul DV-2021, de a include numărul paşaportului solicitantului principal, ţara care l-a emis şi data de expirare. Această cerinţă se referă doar la solicitantul principal şi nu la dependenţii acestuia. Participanţii care nu vor include datele paşaportului vor fi descalificaţi.

De asemenea, participanţii vor trebui să includă câte o fotografie recentă, făcută în ultimele şase luni, conformă cu cerinţele publicate în instrucţiunile programului DV-2021. Înregistrările trimise care conţin aceleaşi fotografii folosite în programul DV din anul precedent (DV-2020) vor fi descalificate.

Cititi materialul integral pe hotnews.ro

Comentarii

comentarii