Incepe Dansez pentru tine

Astazi 15 aprilie, for sale la PRO TV va incepe Dansez pentru tine de la ora 20:30. Vedetele care vor dansa pentru implinirea viselor partenerilor sunt: Corina Caragea, Corina Bud, Lavinia Parva, Roxana Ionescu, Florin Piersic jr, Costin Sforaru, Augustin Viziru si Cove.

Iata pentru ce caz va dansa fiecare pereche:

CORINA BUD si EDUARD IONUT VASILE lupta ca acesta sa isi ajute familia numeroasa, de 9 membri, sa scape de saracie dar si pe fratele mai mic care a suferit arusuri foarte grave in urma unui accident.

LAVINIA PARVA si DECEBAL NEGOITA lupta pentru ca fiul lui Decebal sa invinga boala de care sufera, sindrom Down.

CORINA CARAGEA alaturi de STEFAN GHEORGHIU lupta pentru sora acestuia, Camelia, care a suferit un grav accident rutier si a ramas imobilizata la pat si este in continuare internata la sectia de Neuromotorie a Spitalului Mangalia.

ROXANA IONESCU si  STEFAN REBEJA lupta pentru a scapa familia acestuia de saracie. Stefan provine dintr-o familie saraca, dar iubitoare si calda, iar Stefan este genul de om care ar face orice pentru cei dragi.

GABRIEL COVESEANU va face echipa cu CLAUDIA ANAMARIA RAEA care doreste sa ii ofere mamei sale care a avut o viata foarte nefericita o locuinta.

COSTIN SFORARU intra in competitie alaturi de MADALINA CORDUNEANU care viseaza sa-si ajute mama bolnava care a trait o viata de cosmar pana acum.

AUGUSTIN VIZIRU va dansa cu AURORA TONEA care isi doreste sa lupte pentru familia ei care a trecut prin momente extrem de grele.

FLORIN PIERSIC JR si ALINA ATODIRESEI vor lupta prin dans pentru ca familia Alinei sa iasa din saracie si sa traiasca fara grija zilei de maine.

Intra pe site

Comentarii

comentarii