Ingredientul pentru un par cat mai sanatos, frumos si sensual

Orice femeie isi doreste sa aiba un par cat mai sanatos, online frumos si senzual, cu volumul precum al femeilor din reclamele de la televizor. Printre numeroase procedee cosmetice complexe, exista si un truc mult mai simplu, ce consta intr-un ingredient cumparat ca atare: berea.

Acest ingredient este foarte ieftin si usor de aplicat, hranind parul si oferindu-i elasticitate. In acelasi timp, il curata de reziduurile adunate peste zi din cauza poluarii si a murdariei din atmosfera.

Potrivit Health and Lifestyle, berea nu face deloc rau podoabei capilare, caci pH-ul celor doua este asemanator. Multi stilisti recomanda tratamentul si spun ca femeile nu trebuie sa se teama ca vor mirosi apoi a bere, caci dupa ce se usuca lichidul, dispare si mirosul.

Berea poate fi combinata cu ceai de musetel racit, lasate impreuna sa actioneze pentru cateva minute si apoi clatit parul. Fie ca alegi sa aplici bautura dupa ce te-ai spalat pe cap cu sampon sau chiar in timpul samponarii, efectul va fi unul vizibil. Daca ramai in pana de bere, poti folosi sampanie, caci aceasta are un efect similar.

Specialistii spun ca nu conteaza daca bautura este mai scumpa sau mai ieftina, toate avand acelasi efect. Ai grija sa se raspandeasca uniform pe par si nu te clati decat dupa minimum 5 minute.

Berea poate fi amestecata cu otet, ulei de jojoba si alte ingrediente pentru un par stralucitor si revitalizat.

Sursa

Comentarii

comentarii