„Spre mare”, noua piesă de vară a Innei

Inna a lansat aseară piesa intitulată „Spre mare” în limba română cu care speră să dea lovitura vara asta. Melodia te duce cu gândul la vacanţă, la mare şi la soare, și va face parte cu siguranță din playlisturile teraselor de pe litoral.

„Spre mare” a fost produsă de The Farmers(Andrei Prodan și Claudiu Ursache), cei care au produs și piesa „Jameia” a Antoniei. În mai puțin de 15 ore de la lansare, piesa a strâns pe canalul oficial de Youtube al artistei peste 170.000 de aprecieri. Fanii nu au întârziat să-i scrie Innei. „Superbă melodie, INNA! Suntem mândri de tine!”, „Este superbă, succes în continuare”, „Felicitări, te iubim”, „Nota10″, sunt câteva dintre părerile admiratorilor. Un fan chiar i-a scris artistei pe o rețea de socializare: „Piesa asta va fi mai ceva ca „VARA NU DORM”!”.

Pe numele ei real Elena Alexandra Apostoleanu, artista este una dintre cele mai prolifice cântărețe de pe piața muzicală românească. Piese precum „Hot”, „Amazing”, „Sun Is Up”, „Club Rocker”, „Inndia” și altele sunt preferatele publicului. Cea mai recentă colaborare muzicală este cea cu Carla’s Dream, melodia „P.O.H.U.I” adunând din momentul lansării videoclipului și până acum aproape 2000000 de aprecieri pe Youtube.

Piesa poate fi ascultată aici.

Sursa

Comentarii

comentarii