Interviu acordat de Tara Holtea pentru inPascani.ro

 

 

Tara Holtea a acordat un interviu pentru inPascani.ro. Dupa mai multe discutii cu Tara, stuff uite ce interviu a iesit:

1)Ce ai zice daca ai scoate o piesa impreuna cu baietii de la Sunrise Inc si Liviu Hodor?

TARA: Sincer, cialis nu m-am gandit niciodata la o astfel de colaborare. Totusi, see nu exclud aceasta posibilitate. Pe viitor, cine stie?!

2)Ce tema ai vrea sa aiba piesa? Sa fie ceva mai ritmat sau gen Dream with you?

TARA: Mi-as dori o piesa mai ritmata, cu versuri in care sa ma regasesc.

3)Sa zicem ca ai scos noua piesa, iar acum treci la rubrica videoclip. Cum ai vrea sa fie videoclipul(cat mai sexy si cat mai provocator sau ceva decent)?

TARA: Imi imaginez un videoclip foarte alert, cu multa miscare si multi dansatori. Mi-ar placea ca decorul sa fie original, in culori vii si electrizante!

4)Ce faci de Paste anul acesta? Petreci acasa sau in alta tara? Cateva detalii?

TARA: Imi place foarte mult sa-mi petrec sarbatorile in familie, cu cei dragi. Asa ca, anul acesta voi merge acasa la Ploiesti!

5)Ce asteptari ai de la vara aceasta? Ai vrea sa canti la Liberty Parade, in timp ce Liviu Hodor mixeaza ultima voastra meodie?

TARA: Imi doresc  sa ajung la cat mai multe concerte, atat in tara, cat si in strainatate, sa vad cat mai multe locuri noi si sa interactionez cu publicul meu.

Liberty Parade este un eveniment extraordinar, la care voi merge fie ca voi canta, fie ca nu. Voi fi acolo pentru a-l sustine pe Liviu si pentru a ma distra. Cu toate astea, nu stiu daca este cel mai potrivit loc unde as putea canta, avand in vedere ca publicul vine pentru a-si vedea Djul preferat in actiune:).

6)Un mesaj pentru toti fanii pascaneni:

TARA: Sa aveti parte de cele mai frumose sarbatori alaturi de prieteni si familie! Va pup si abia astept sa ne distram impreuna!

Facebook Tara Holtea

Comentarii

comentarii