Jennifer Lopez şi-a vândut VILA din Los Angeles. Pentru ce sumă a fost dispusă să renunţe la reşedinţa LUXOASĂ

Cântăreaţa Jennifer Lopez,în vârstă de 47 de ani,a vândut vila sa luxoasă din Los Angeles,ce are 9 camere şi 12 băi, pentru 9,9 milioane de dolari,proprietatea fiid cumpărată de un chirurg. Vedeta scosese la vânzare pe piaţa imobiliară vila cumpărată împreună cu fostul său soţ, Marc Anthony, în 2015.

Vedeta cumpărase vila în 2010 pe când era încă căsătorită cu cântăreţul Marc Anthony, pentru suma de 8,2 milioane de dolari, aşa că Lopez a ieşit în câştig, deşi casa fusese listată pe piaţa imobiliară în ianuarie 2015 pentru suma de 12,5 milioane de dolari.

Reşedinţa cântăreţei hitului „Waiting for Tonight” are nu mai puţin de 12 băi, este dotată cu bar, mai multe camere de zi şi o bucătărie spaţioasă, precum şi un dormitor uriaş cu şeminey, terasă privată şi garderobe personale. De asemenea, reşedinţa are şi sală de fitness şi dans, un studio profesionist de înregistrări, dar şi o cameră pentru masaj.

Vila vine la pachet cu trei acri de pământ şi un cinema privat, proprietatea luxoasă fiind plasată în zona exclusivistă a cartierului Hidden Hills.

Vedetă şi antreprenoare, Jennifer Lopez, care este producător de film şi de televiziune, dar deţine şi o serie de branduri de haine şi parfumuri, a schimbat vila sa din Hidden Hills pentru o proprietate şi mai mare din Bel Air, cu opt acri în plus faţă de fosta sa reşedinţă, proprietate pe care a dat nu mai puţin de 28 de milioane de dolari, achiziţionată de la actriţa Sela Ward.

Sursa

Comentarii

comentarii