E oficial: jurații de la „MasterChef” s-au mutat la Antena 1!

masterchefExistau de ceva vreme zvonuri despre plecarea celor trei chefi de la emisiunea „MasterChef” la postul de televiziune Antena 1, însă acum a devenit oficialSorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au plecat de la ProTV pentru a apărea în show-ul Hell’s Kitchen”, care va fi difuzat de Antena 1. 

„Hell’s Kitchen” este unul dintre cele mai de succes show-uri culinare din lume, creatorul acestui format fiind Gordon Ramsay, celebrul chef. Emisiunea a fost produsă în peste 50 de țări, printre care Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Australia, Suedia, Portugalia, Italia, Rusia, Spania, Mexic și China, ea bucurându-se de aprecierea publicului telespectator.

Despre acest show, Florin Dumitrescu a declarat că: „Hell’s Kitchen înseamnă o evoluție în cariera mea. Este cel mai tare format de cooking din întreaga lume, este produs de o echipă nemaipomenită, aşa că mă bucur foarte tare să fac parte din acest proiect. În bucătărie este ca în armată, iar din toamnă îmi veți da dreptate urmărind acest show”.

Înscrierile pentru preselecțiile show-ului „Hell’s Kitchen” au început deja. Cei care vor să intre în lupta gastronomică se pot înscrie pe casting.a1.ro.

Sursa

Comentarii

comentarii