La 16 ani, are 16 dosare penale

Judecatorii au hotarat zilele trecute arestarea lui Ionut Pandele, pilule de 16 ani, drugs din Targu Frumos, pentru ca l-a talharit pe Gheorghe Saiz, in varsta de 29 de ani. Minorul are la activ zeci de furturi comise in Targu Frumos si in municipiul Iasi
Are numai 16 ani, se numeste Ionut Pandele si deja are un palmares infractional destul de bogat, zeci de furturi si talharii. Cu toate acestea, abia zilele trecute a putut fi arestat dupa ce, impreuna cu fratele lui, Amar Pandele, l-a talharit pe Gheorghe Saiz, in varsta de 29 de ani, Targu Frumos. Marti noaptea, cei doi frati l-au batut pe barbat si i-au furat telefonul. “S-a dispus arestarea lui Ionut Pandele, fratele sau fiind cercetat in stare de libertate”, a declarat comisarul-sef Vasile Huianu, seful Politiei orasului Targu Frumos.
Oamenii legii au avut mult de furca in ultimii ani cu Ionut Pandele. Pana acum, judecatorii au evitat sa-l aresteze pentru ca este minor. Acum a fost arestat deoarece infractiunea de talharie este foarte grava si, prin urmare, nu se impunea cercetarea in stare de libertate. In urma anchetei, politistii din orasul Targu Frumos au ajuns la concluzia ca Ionut Pandele este autorul mai multor furturi. Acesta “opera” atat in orasul Targu Frumos, cat si in municipiul Iasi. Fura in special biciclete sau spargea garaje.

Sursa

Comentarii

comentarii