La 74 de ani, Helen Mirren a fost confundată cu iubita lui Keanu Reeves

Situație flatantă pentru actrița de Oscar Helen Mirren. La 74 de ani, aceasta a fost confundată cu o femeie de 46 de ani, nimeni alta decât iubita lui Keanu Reeves, artista Alexandra Grant. Asemănărarea fizică este evidentă, însă fanii cuplului au activat discuțiile și după ce Keanu a scos-o oficial pe covorul roșu pe partenera lui. Continuarea aici. 

Keanu Reeves (55 de ani) a reușit să ofere o surpriză de proporții zilele trecute, mai exact pe 2 noiembrie, când a participat la evenimentul LACMA Art + Film Gala, care a avut loc în Los Angeles. Actorul din Matrix a apărut pe covorul roșu însoțit de iubita lui, Alexandra Grant, în vârstă de 46 de ani, iar dacă acest lucru este perfect normal pentru alte cupluri celebre de la Hollywood, în cazul lui Keanu este o surpriză uluitoare. În 35 de ani, actorul nu s-a afișat la evenimente oficiale cu vreo iubită, fiind recunoscut pentru discreție și pentru secretomania sa cu privire la viața privată.

Cum a reacționat Helen Mirren și ce spune despre Keanu Reeves

Știrea a ajuns și la urechile lui Helen Mirren, iar actrița, care a câștigat premiul Oscar în 2007, pentru rolul magistral din pelicula “The Queen”, a avut o reacție simpatică (video).

În timpul unui interviu pentru “Entertainment Tonight”, Helen a recunoscut că i s-a atras atenția asupra confuziei generale, datorită asemănării dintre ea și artista Alexandra Grant. “M-am simțit flatată, pentru că, evident, ea este o persoană adorabilă. Pe Keanu îl știu foarte bine, a făcut un film cu soțul meu (n.r. regizorul Taylor Hackford, “Avocatul diavolului”, 1997) și este cea mai drăguță persoană pe care o cunosc. Deci, ea este o femeie norocoasă și sunt sigură că și el este un bărbat norocos”, a declarat Helen Mirren pentru sursa citată.

Comentarii

comentarii