La Centrul de Dezmembrări Auto Malicon găsești piese auto, la cel mai bun preț!

thumbl_520x250Unii conduc mașina din pură plăcere sau pasiune, alții o conduc pentru că sunt nevoiți sau pentru a câștiga bani. Mașina te însoțește peste tot: atunci când mergi la serviciu, în oraș cu familia sau în vacanță. Atunci când îți conduci mașina și condițiile din trafic sunt favorabile ai sentimente puternice de libertate și adrenalină.

În schimb, știm cu toții că nici condițiile de pe șosele nu sunt mereu de partea noastră și mașina mai are nevoie de unele îmbunătățiri din când în când. Dacă ai nevoie de piese noi sau second-hand pentru o defecțiune a mașinii tale sau pentru a repara o daună ce a rezultat în urma unui accident rutier, Centrul de Dezmembrări Auto Malicon este cea mai bună soluție. Cel mai mare centru de Dezmembrări Auto, Malicon din Pașcani oferă clienților săi servicii de vulcanizare, îndreptări jante de aliaj și tablă, piese auto de cea mai bună calitate și la cele mai mici prețuri, cu garanție, iar în cazul în care nu poți tu să ajungi la ei, piesele pot fi livrate prin curier, în toată țara. În plus pentru comenzile mai mari de 500 de lei, livrarea este GRATUITĂ prin FAN Curier.

Calitatea și promptitudinea sunt atuurile care îi definesc zi de zi și bineînțeles, fidelitatea față de clienți și parteneri. Pentru că un accident poate avea loc oricând, Dezmembrări Auto Malicon vă oferă consultanță 24/7 privind piesele achiziționate, montarea lor, dar și informații suplimentare despre transport, garanție, post-garanție și retur.

La Dezmembrările Auto Malicon găsești piese pentru toate mărcile de mașini precum: Volkswagen, Audi, Opel, BMW, Skoda, Fiat, Mercedes, Ford, Alfa Romeo, Dacia, Rover, Iveco, Peugeot, Citroen și Hyundai.

Pe cei de la Centrul de Dezmembrări Auto Malicon îi poți găsi la ieșirea din Blăgești spre Iași, pe partea dreaptă, iar pentru informații suplimentare poți suna la numărul de telefon: 0232762476 sau acceseză site-ul: www.dezmembraripascani.ro și pagina de Facebook: https://www.facebook.com/dezmembraripascani/.

Comentarii

comentarii