Lansarea celui de-al treilea album al Innei "Party Never Ends"

Ieri, 2 martie, Inna și-a lansat cel de-al treilea album “Party Never Ends”. Albumul conține 16 piese ce pot fi ascultate online și pe Bestmusic.ro, piesele fiind înregistrate în Londra, Mexic, București, Copenhaga și Los Angeles. Steve Mac, Frank E, Play&Win, SoFly & Nius, Lucas Secon, The Insomniax, Thomas Troelsen, Orange Factory Music, Shermanology și compozitori precum Ina Wroldsen, Wayne Hector și Ameerah, sunt marii producători care au contribuit la acest album.

De asemenea, Daddy Yankee, Reik (o cunoscută trupă din Mexic), Play & Win, dar și Shermanology (DJ/ producători care lucrează cu Afrojack) și Brian Cross sunt numele care se regăsesc pe câteva dintre piesele de pe “Party Never Ends”.

Managerul Innei, Ștefan Lucian, a declarat că ”Albumul acesta reprezintă rezultatul muncii continue de-a lungul ultimului an și jumătate. Nu a fost o misiune tocmai ușoară din cauza programului încărcat al Innei, dar sunt foarte încântat de piese și de ceea ce a ieșit. Vreau să mulțumesc colegilor mei de la Global Records, casei de discuri Roton, baieților de la Play & Win și tuturor celor care au făcut parte din echipa noastră și au făcut posibil acest album”.

Cu ocazia lansării albumului, Inna a mulțumit tuturor celor care i-au fost alături.

”Vă mulțumesc vouă, club rockers, pentru că ați avut întotdeauna încredere în mine! Îi mulțumesc managerului meu, Lucian și întregii echipe care a muncit cu pasiune și dăruire zi și noapte până în ultimul moment al lansării acestui album. Îmi doresc să știți că fără ei nu aș fi reușit niciodată! Îmi mulțumesc mie însămi pentru că am avut încredere în voi! Vă promit din tot sufletul meu că ”petrecerea nu se termină niciodată”, iar voi veți rămâne mereu în sufletul meu! Don’t let the music die!”, acesta a fost mesajul cântăreței.

Sursa

 

Comentarii

comentarii