Lantul de restaurante SUBWAY intra pe piata din Romania

Lantul de restaurante fast-food SUBWAY intra pe piata din Romania, troche adaugand in portofoliu inca o tara din Europa Centrala si de Est. Lantul de restaurante a oferit licente pentru conceptul de business la finalul lunii mai. Primul restaurant care serveste faimoasele sandwich-uri se va deschide în România pâna la finalul acestui an, potrivit capital.ro. Conform planurilor, pâna la finalului anului 2015, lantul SUBWAY va deschide 60 de restaurante în tara.

“Romania este o tara foarte interesanta din punct de vedere a francizarii. In ultimii ani România a devenit o tara atractiva prin cresterile înregistrate. Cresterile înregistrate si numarul mare de persoane interesate de conceptul nostru de business au întrecut asteptarile.  Credem ca cea mai intensiva dezvoltare va avea loc în Bucuresti, cel de-al saselea oras ca marime din UE”, afirma Martin Princ, director de dezvoltare regionala SUBWAY pentru Europa Centrala si de Est.
Dezvoltarea din România va fi gestionata de societatea SUBWAY împreuna cu doi Development Agents (Agenti de dezvoltare), care se vor ocupa intensiv de dezvoltarea marcii si asistenta oferita restaurantelor din regiune. Compania nu are ca obiectiv stabilirea unor Master Franchisee (fransizati principali), ci va vinde licente persoanelor individuale, similar situatiei din majoritatea tarilor din lume.

Sursa

Comentarii

comentarii