Lecție de eleganță absolută! Kate Middleton și Melania Trump i-au lăsat pe toți cu gura căscată la banchetul dat la Palatul Buckingham de regină | GALERIE FOTO

În cinstea vizitei în Marea Britanie a familiei prezidențiale americane, regina Elisabeta a II-a a dat un banchet la Palatul Buckingham. Iar de departe senzațiile serii au fost prima doamna din SUA, Melania Trump, și soția prințului William, Kate Middleton.

A fost o adevărată gală a eleganței, fiind impus și un cod vestimentar. Bărbaților li s-a cerut să poarte papion alb, iar femeilor, dac[ doresc, mănuși lungi. Iar soția președintelui Donald Trump s-a conformat, alegând o ținută care a lăsat pe toți cu gura căscată.

Inițial, au fost voci care au criticat-o pentru alegerea unor mănuși atât de sofisticate, dar îndată ce regulile casei regale britanice au fost cunoscute și de către americani, toți au fost nevoiți să recunoască faptul că Melania a fost cu adevărat la înălțime.

De altfel, atât regina, cât și Camilla, Melania și Kate au purtat rochii albe, iar bărbații frac și papion alb. În timp ce monarhul britanic a purtat de asemeni mănuși, soția prințului Charles le-a lăsat acasă, preferând să poarte o rochie cu măneci lungi.

Cât despre Kate Middleton, aceasta  a găsit de cuviință să poarte tiara sa favorită, atrăgând toate privirile. Și ea a renunțat însă la mănuși, considerând, probabil, că ar fi prea mult.

Cea care a ținut să facă notă discordantă a fost Ivanka Trump, fiica șefului statului american, aceasta venind într-o rochie bleu, de asemeni fără mănuși.

De-a lungul vremii, și Michelle Obama a purtat, în vizita în Marea Britanie, o rochie albă și mănuși lungi, albe. Soția fostului președinte Bush a venit însă într-o rochie grena, purtând de asemeni mănuși.

Comentarii

comentarii