Leo Messi a dezvăluit cine este singurul jucător căruia i-a cerut vreodată tricoul: „Atunci nu m-am putut abține”

Leo Messi (32 de ani), super-starul Barcelonei, este unul dintre cei mai apreciați fotbaliști din istoria fotbalului. De obicei, adversarii se înghesuie să facă schimb de tricouri cu sportivul argentinian, însă a mărturisit care a fost singurul jucător căruia el i-a cerut vreodată tricoul.
Leo Messi a explicat că nu s-a putut abține și că i-a cerut tricoul lui Zinedine Zidane, atunci când jucătorul Barcelonei era la început de carieră. Francezul, actualul antrenor al celor de la Real Madrid, era, atunci, jucătorul „galacticilor”.

„Eu nu cer să fac schimb de tricouri. Fac mereu schimb, dar nu cer eu. Totuși, i-am cerut lui Zidane să-mi dea mie tricoul lui, după un El Clasico, nu m-am putut abține”, a spus Leo Messi pentru cei de la TyC Sports.

Leo Messi continuă să doboare recordurile la Barcelona, dar, deși a spus că și-ar dori să joace toată cariera la formația catalană, a decis să nu negocieze încă prelungirea contractului. Informația dată de Marca a creat multă agitație printre fanii catalanilor.

Clubul este gata să-i ofere un contract pe viață

Leo are contract cu Barca până în 2021 și, conform jurnaliștilor spanioli, abia peste un an intenționează să discute eventuala prelungire. De ce nu vrea Messi să negocieze un nou contract cu Barcelona. „Puricele” apelează și la un mic șantaj prin această atitudine. Este o presiune în plus pentru ca președintele Josep Maria Bartomeu să pregătească un buget de transferuri important pentru aducerea unor jucători care să crească valoarea echipei.
Iar una dintre țintele pentru care insistă e transferul lui Neymar.
Recent, Messi a dat de înțeles că n-ar vrea să ia bani de la Barca dacă nu se va simți la fel de puternic cum este acum, la cei 32 de ani pe care îi are.

Comentarii

comentarii