Liviu Hodor a acordat un interviu in exclusivitate pentru inPascani.ro

Liviu Hodor a fost contactat de inPascani.ro pentru a i se lua un interviu. Mai jos puteti citi intregul interviu.

1)Intreviul va fi despre noua ta piesa Still The Same dar si despre videoclipul ei. Cum a inceput colaborarea cu Sunrise Inc?

Lucrez cu baietii de la Sunrise Inc de vreun an si ceva. Cu ei am produs si “Dream with you”, medicine piesa mea si a Tarei, dar si multe alte productii pe care le-ati auzit prin cluburi sau la radio.

2)De unde va venit ideea de Still The Same?

Pur si simplu.. ne jucam prin studio cu diverse voci. Ne-a placut mult ideea vocii pitch-uite si am zis ca am putea sa facem o piesa asa. Asa a iesit Still the same!

3)Te-ai caracteriza prin aceasta piesa? Daca da cum?

Oricare dintre piesele noastre ne caracterizeaza intr-un fel sau altul. Fie ca vorbim de sound, de versuri sau de starea pe care ti-o da melodia.

4)Aceasta piesa ati facut-o pentru fani sau pentru imaginea voastra?

Nu facem piese “de imagine”. E stupid. Facem melodii care sa ne reprezinte pe noi si in care fanii nostri sa se regaseasca.

5)Fetele pe care le-ati ales pentru videoclip sunt cunostinte de ale voastre sau ati ales trei fete oarecare? Ce ati urmarit la aceste fete?

Fetele au fost alese in urma unui casting. Am dat posibilitatea tuturor domnisoarelor care ne apreciaza munca sa participe. Am primit foarte multe poze cu fete foarte frumoase. Ne interesa ca fetele sa fie cat mai naturale! Din pacate nu am putut alege mai mult de 3 dintre ele. Poate la urmatoarele videoclipuri o sa le dam sansa si altor fete sa apara.

6)Cat timp va luat sa filmati videoclipul piesei?

Wow.. Aici pot spune ca am batut recordul. Am filmat 25 de ore incontinuu. Eram epuizati, dar a meritat pentru ca o sa iasa un clip super! De abia astept sa fie gata!

7)Videoclipul va fi ceva incendiar? Spune-mi cateva vorbe despre el.

Clar! Imagine, efecte, poveste incitanta, idee originala.. o sa va placa! Nu vreau sa dau din casa nimic.. mai bine sa aveti parte de o surpriza, atunci cand va fi gata! Adica in cateva zile 🙂

8)Care va fi prima emisiune la care vei lansa acest videoclip?

Normal.. Request 629 de la Radio 21 cu Liviu Hodor si Dj Andi! :)) Pe langa www.radio21.ro, vei gasi videoclipul si pe conturile noastre de youtube si facebook.

Comentarii

comentarii