Locuri de muncă disponibile în această perioadă

Agenţii economici din judeţ au anunţat că au libere 1.125 locuri de muncă pentru şomerii din județ cu precizarea că mereu vin oferte noi şi continuu se ocupă o parte din ele. Joburile pot însă fi accesate şi de cei care vor să facă o schimbare în cariera profesională. Oferta este valabilă în perioada 18-25 octombrie 2017, locurile de muncă fiind scoase prin Agenţia Judeţeană a Ocupării Forţei de Muncă Iaşi (AJOFM).

„Oferta cuprinde 65 de locuri de muncă pentru cei cu studii superioare şi 1.060 de posturi pentru persoanele cu studii medii sau minime”, a transmis Adriana Sîrghie, purtătorul de cuvânt al instituţiei.

Printre numele mari care caută să angajeze în această perioadă se numără Delphi, care caută tehnician mecanic, Greenfiber, care caută inginer chimist, de asemenea, Lear angajează confecţioner şi muncitor necalificat iar Conest caută faianţar, lăcătuş mecanic şi sudor.

Multe anunţuri sunt făcute de Termo Service, care caută consilier juridic, economist, electrician şi merceolog, de Veolia care are nevoie de instalator, operator instalaţii din centrale electrice – cazane şi de Hotel Indiana, care caută pizzar, şofer, etc.

„Avem disponibile 434 posturi în servicii, dintre care 94 în comerţ, 105 în hoteluri şi restaurante şi 235 în alte activităţi de servicii. În intervalul menţionat au fost anunţate vacante 211 de posturi în confecţii, 285 în construcţii, 170 în industrie şi 19 în Sănătate şi Asistenţă Socială. În domeniul Agricultură, silvicultură sunt vacante doar 6 posturi, la fel ca săptămâna trecută”, a adăugat Sîrghie.

 

Informatii aici.

Comentarii

comentarii