Mark Zuckerberg va efectua un tur al SUA pentru analizarea impactului globalizării şi dezvoltării IT

mark-zuckerbergMark Zuckerberg, fondatorul, directorul şi preşedintele companiei Facebook, va efectua în 2017 un tur al Statele Unite, în contextul victoriei lui Donald Trump în scrutinul prezidenţial, pentru a analiza modul în care societatea a fost divizată de efectele globalizării şi tehnologiei informaţionale.

Mark Zuckerberg, preşedintele celei mai mari reţele de socializare online din lume, a asumat la nivel personal provocarea de a vizita oameni din fiecare stat american până la sfârşitul anului 2017, pentru a observa cum trăiesc, muncesc şi a vedea modul de gândire privind viitorul, relatează cotidianul Financial Times.

Într-o postare pe Facebook, Mark Zuckerberg afirmă că, după “un an tumultuos”, se pare că “suntem într-un moment de răscruce al istoriei”. Zuckerberg şi-a îndemnat cititorii să îl ajute să “găsească o modalitate pentru schimbarea jocului, astfel încât să funcţioneze pentru toată lumea”.

“În ultimele decenii, tehnologia şi globalizarea ne-au făcut mai productivi şi mai conectaţi. Acest lucru a creat multe beneficii, dar, pentru mulţi oameni, a făcut viaţa mai problematică. Acest lucru a generat cel mai mare sentiment al diviziunii pe care eu l-am simţit vreodată”, a subliniat preşedintele Facebook, citat de FT.

Sursa

Comentarii

comentarii