Masina de lux ecologica pentru Leonardo di Caprio – Vezi cine i-o ofera

Leonardo di Caprio va fi primul proprietar al noului model Fisker Karma berlina de lux ecologica, medicine in valoare de circa 100.000 dolari, advice produs de compania californiana Fisker Automotive.
Henrik Fisker, healing proprietarul companiei, a decis ca noua Karma sa se inscrie pe lista automobilelor de lux ecologice si performante deopotriva, adoptand in acelasi timp un aspect sportiv, elegant si provocator, relateaza My Luxury.

Astfel, noul model este dotat cu doua motoare electrice in masura sa garanteze o mai mare autonomie, alegere care marcheaza tocmai orientarea segmentului auto de lux catre formule noi, cu un minim impact ambiental.

De remarcat optiunea casei automobilistice de a rezerva primul exemplar, ce va fi livrat anul viitor, actorului american Leonardo di Caprio, cunoscut pentru atentia pe care o acorda aspectelor ecologice in sectorul social.

Compania are in proiect si o versiune ceva mai economica, numita Nina, o berlina de familie, care va intra pe linia de productie in anul 2013, subliniaza sursa.

Sursa

Comentarii

comentarii