Moș Crăciun vine la Magazinul Ioana cu reduceri de până la 50% la jocuri și jucării

 frame-1-copySuntem în apropierea Crăciunului, acea perioadă din an în care toate drumurile duc acasă, unde toată familia se reunește în jurul mesei și a bradului frumos împodobit. Crăciunul înseamnă tradițiile pe care le iubim, indiferent dacă suntem mai mici sau mai mari: scrisorile trimise către Moș Crăciun, colindatul, seara poveștilor și, oferirea și primirea cadourilor. Oferirea unui cadou este un prilej bun pentru a aduce bucurie în sufletul celor dragi, dar mai ales a copiilor. Copii sunt cei mai entuziasmați de farmecul Crăciunului deoarece așteaptă cu nerăbdare cadourile pe care și le doresc și pe care i le-au scris Moșului în scrisoare.

Anul acesta, în ajutorul Moșului vine Ioana – Supermarketul copiilor din Pașcani, magazinul unde până și Moș Crăciun găsește super oferte și de unde poți comanda o gamă largă de jocuri și jucării, în funcție de preferințele fiecărui prichindel, la un prețuri accesibile. Spre exemplu, în preajma sărbătorilor, Ioana – Supermarketul copiilor pune la dispoziție o întreagă serie de oferte de nerefuzat, cum ar fi: Păpușă CĂTĂLINA (50 cm) la numai 39 de lei, CAMION BASCULANTĂ (60 centimetri) la doar 49 de lei și MACARA cu telecomandă (60 centimetri) la doar 59 lei.

În plus, tot la Ioana – Supermarketul copiilor găsești în perioada 18-20 decembrie 2016, reduceri de până la 50% la toate jocurile și jucăriile din magazin. Așadar, nu rata această ocazie de a-ți face copilul fericit!

Magazinul Ioana se găsește în Pașcani, în spatele poștei din deal, cu prețuri speciale și la alte jucării: Tummy Stuffer – Pisicuța mov (69,80 lei), AIR HOGS – Hiper disc (19,90 lei), Arma Nerf Mega – Hasbro (129,90 lei), Barbie Păpușă Balerina Dance & Spin (119,90 lei).

Cu ocazia Crăciunului, Ioana – Supermarketul Copiilor vă urează sărbători fericite, de poveste, alături de cei dragi! La mulți ani!

Comentarii

comentarii