Noi destinatii deschise de Wizz Air la Aeroportul Iasi

In perioada urmatoare vor fi inaugurate noi rute externe de pe Aeroportul International Iasi. Astfel, operatorul aerian Wizz Air va deschide unele curse catre destinatii europene, curse cerute de iesenii care fie locuiesc in aceste zone, fie au afaceri.

Incepand de duminica, 7 iulie, iesenii vor putea zbura catre noi destinatii precum Dortmund (Germania), Malmo (Suedia), Salonic (Grecia) sau Paris Beauvais (Franta).

De pe 8 si 9 iulie vor fi operative zborurile catre Bruxelles Charleroi(Belgia), Eindhoven (Olanda) si Billund (Danemarca). Totodata, reprezentantii companiei aeriene vor mai prezenta si investitiile facute la nivel local, respectiv alocarea celei de-a doua aeronave si lansarea de rute noi. Baza Wizz Air de la Iasi implineste deja doi ani de activitate.

“Wizz Air va oferi detalii despre cele mai recente investitii ale companiei aeriene la nivel local ce constau in alocarea celei de-a doua aeronave, lansari de rute noi, aniversarea a doi ani a bazei din Iasi, dar si planurile la nivel international. Reprezentanti ai Consiliului Judetean si ai Aeroportului International Iasi vor completa lista vorbitorilor”, au aratat reprezentantii companiei aeriene.

Un bilet pentru ruta spre Dortmund, pentru un zbor doar dus, pleaca in ziua de 7 iulie de la 23 de euro. Un alt zbor, cel spre Malmo, poate fi rezervat pentru data de 7 iulie, de la preturi incepand de la 32 de euro. Aceste destinatii nu sunt si singurele care ar urma sa fie deschise in perioada urmatoare.

Continuarea  aici. 

Comentarii

comentarii