Noul subprefect se va ocupa de problemele de fond funciar

Constantin-Adrian Blănaru este, de ieri, subprefectul Iaşului. Potrivit unei hotărâri de guvern adoptate luni, el a fost detaşat temporar pe această funcţie de la Agenţia de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură Neamţ, unde este angajat în calitate de consilier superior.

După ce atât reprezentantul Ministerului Afacerilor Interne, venit la Iaşi cu acest prilej conform procedurilor, cât şi actualul prefect i-au urat succes noului „prefect“, spre amuzamentul celor prezenţi, Constantin Blănaru a depus jurământul şi a spus că-şi doreşte un singur lucru: „La finele mandatului, vreau să pot să merg pe stradă şi să aud locuitorii că spun că sunt mulţumiţi şi bucuroşi că stau în judeţul Iaşi, că beneficiază de servicii de calitate, că instituţiile statului sunt eficiente şi că, astfel, vor să rămână aici.“

Cât priveşte domeniile de activitate pe care le va acoperi numărul 2 din Prefectură, Marian Şerbescu a explicat că sunt aceleaşi de care s-a ocupat Valentina Iosub (fostul subprefect), dar în special cel al fondului funciar. „Din păcate, la nivelul judeţului Iaşi, sunt încă multe probleme de fond funciar şi, cu prioritate, ne vom apleca asupra acestor probleme“, a precizat prefectul.

Continuarea aici. 

Comentarii

comentarii