Nu vom mai putea asculta muzica la terase dupa ora 22:00

Un nou proiect de lege, buy propus de un grup de senatori (40 PSD din 42, cure unul independent si un democrat liberal) prevede, intre altele amutirea muzicii la terase dupa ora 22.

In plus proiectul de lege prevede si necesitatea obtinerii aprobarii scrise a tuturor vecinilor ce ar putea fi deranjati in cazul organizarii unei petreceri in propria locuinta, interzicerea consumului de bauturi alcoolice in parcuri, pe stadioane si strazi, interzicerea portului oricaror obiecte contondente sau de autoaparare, inclusiv interzicerea cutitelor de bucatarie in propria masina.

“In cazul unor evenimente familiale, depasirea limitelor de zgomot admise se poate face numai cu acordul scris al locuitorilor din imobil sau din imediata vecinatate”, se scrie in proiectul de lege.

De asemenea, in localurile publice situate in imobilele cu destinatia de locuinta, programul muzical poate fi difuzat dupa ora 22 doar daca localul este izolat fonic si patronii obtin aprobarea scrisa a locatarilor imobilului si a celor din imediata vecinatate.

Sursa

Comentarii

comentarii