O badantă româncă a modificat testamentul bătrânului italian pe care l-a îngrijit. Ce sume și bunuri și-a „donat” singură

O româncă în vârstă de 50 de ani, „badantă” în Italia, unde a îngrijit un bătrân, a găsit testamentul acestuia și l-a modificat. Ea a trecut în testamentul modificat că urmau să-i rămâne trei imobile și sute de mii de euro!

B. A. l-a îngrijit pe Bruno Magnante, un bărbat în vârstă de 60 de ani din Veroli, provincia Frosinone, care era grav bolnav, a notat rotalianul.com.

Bărbatul a murit anul trecut, pe un pat de spital din regiunea Lazio. După decesul acestuia, românca s-a dus la notar cu un testament al bărbatului, care prevedea că trei imobile și suma de 389.000 de euro ar urma să-i revină ei.

O soră de-a bărbatului a reclamat că e ceva în neregulă și a depus un denunț la Procuratura din Frosinone, care a demarat o anchetă.

S-a constatat că singurul lucru scris de mâna proprietarului pe respectiva foaie era semnătura lui.

Anchetatorii au putut să reconstruiască adevăratul mesaj al bătrânului din testament, unde nu era trecut niciun cuvânt despre badanta româncă.

Numai că aceasta a găsit actul, l-a șters și a scris ce a vrut ea. Femeia a fost trimisă în judecată, iar pe data de 4 februarie 2020 va apărea în fața judecătoarei pentru anchete preliminarii, Ida Logoluso, pentru o primă audiență.

Între timp, acuzata neagă cu vehemență că ar fi falsificat testamentul.

Comentarii

comentarii