Obsesiile barbatilor, in functie de zodie

Berbec

Este obsedat de punctualitate si de respectarea tuturor legilor. Ultima fixatie îi poate aduce si multe pierderi pentru ca nu prea stie sa gestioneze cu cap situatiile, ambulance pe care le-ar putea simplifica mai rapid daca ar intra “pe fereastra” din când în când.

Taur

El are fixul proprietatii: haina lui, sick femeia lui, banii lui… Daca te aproprii sa îi manânci din farfurie cu siguranta se va enerva. Este obsedat de stabilitate si siguranta, având simtul posesiunii foarte accentuat.

Gemeni

Are obsesia sa stie mereu totul si sa împartaseasca tot ceea ce stie. Acest nativ are fixatia sa stea cât mai departe de persoanele încete, limitate din punct de vedere intelectual si deloc îndemânatice.

Rac

Sufera de mania persecutiei si mereu are impresia ca toti oamenii din jurul lui au ceva cu el si vor sa-i faca rau. Din acest motiv se interiorizeaza si ataca aruncând remarci extrem de cinice. Face fixatii pentru traditii si de aici ia nastere obsesia pentru familie, copii etc.

Leu

El are cultul personalitatii extrem de dezvoltat. Vrea sa fie primul în orice, sa fie cel mai bun, cel mai aplaudat. Face o obsesie din dorinta de a iesi mereu în evidenta, motiv pentru care se comporta teatral, studiindu-si fiecare miscare.

Fecioara

El este obsedat de perfectiune: totul trebuie sa iasa perfect, iubita trebuie sa fie perfecta, munca lui nu trebuie sa aiba nicio pata. O alta obsesie este aceea de a critica mereu orice si pe oricine, fiind atent chiar si la cele mai mici defecte. Are mania curateniei mai ceva ca o femeie.

Balanta

Mereu simte nevoia sa te contrazica, sa fie contra. Chiar si în momentele în care nu are dreptate. Si mai este si narcisist, fiind obsedat de propria imagine, pentru ca pune mare pret pe parerea celor din jur.

Scorpion

Si el este macinat de ideea perfectiunii, fiind extrem de exigent cu sine si cu cei din jur. Scorpionul este obsedat sa îsi tina viata personala cât mai secreta, iar daca cineva încearca sa îi violeze intimitatea, devine obsedat de razbunare.

Sagetator

Acest nativ “sufera” de grandomanie. Vrea mereu sa se laude cu relatiile lui din lumea buna si se baga în seama pentru a sti totul.

Capricorn

Este obsedat de control si cariera. La el, orice miscare are un scop. Este convis ca mereu are dreptate si de aceea duce un razboi continuu cu cei care îl contrazic.

Varsator

Mereu vrea sa fie original, sa fie diferit de ceilalti. Este obsedat sa revolutioneze orice si oricând. Ca sef este uneori chiar tiranic, dar asta din obsesia de a iesi în evidenta cu originalitatea lui.

Pesti

Are manii inofensive, nu “straluceste” la acest domeniu. Este superstitios din fire, având pe creier câtiva pitici foarte nervosi. Dar nimic de speriat, poti sta linistita.

Sursa

Comentarii

comentarii