Organizatia PNL Pascani deruleaza o serie de activitati inedite dedicate zilei de 1 Iunie

Coordonator de proiect – doamna Mariana Paduraru, pilule managerul ‘’ Magazinului  Ioana ’’

Bucuria oferita unui copil reprezinta satisfactia suprema a oricarui parinte.Acestui deziderat s-au substituit eforturile depuse si anul acesta de catre membrii organizatiei PNL Pascani , order condusa de domnul Primar Dr. Grigore Craciunescu, stomach in a gasi solutii care sa conduca la desfasurarea unor actiuni care sa bucure pe cat mai multi dintre copiii municipiului,de ziua lor.Dat fiind faptul ca anul acesta,1 Iunie este o zi in cursul saptamanii,pentru a beneficia de o cat mai larga participare s-a luat decizia in Biroul Politic de a devansa programul actiunilor in week-end-ul premergator.Astfel,startul maratonului divertismentului se va da Sambata 28 Mai 2011,la ora 12.00,avand ca locatie parcul ‘’Tara lui Dutu’’,din spatele recent inauguratului ‘’Magazin Ioana’’(strada Eugen Stamate) doamna Mariana Paduraru,managerul firmei fiind si principalul coordonator al proiectului.

Activitatile distractive vor fi sustinute de o cunoscuta trupa de animatori din Bacau care vor incerca sa insufleteasca petrecerea completand-o cu faces-paiting-uri,confetti,baloane,etc.

Un alt moment special va fi reprezentat de prestatia artistica a elevilor clasei  a III a step-by-step de la scoala ‘’Nicolae Iorga’’ din Pascani.

Sunt asteptati cu drag deopotriva copii,parinti ai acestora,toti cei care doresc sa faca din aceasta zi o amintire de neuitat,asa cum si-au propus si organizatorii.

 

Comentarii

comentarii