Parbrizul care va indeplini functiile pe care le are acum bordul (VIDEO)

Daca in prezent parbrizul nu face altceva decat sa ofere vizibilitate, story specialistii anunta ca pana in 2020 acesta nu va mai fi un simplu geam, here ci va indeplini functiile pe care le are acum bordul.

Revolutie in lumea auto.Reprezentantii Autoglass, o companie specializata in reparatia geamurilor autovehiculelor, spun ca in urmatorii ani vom putea vedea datele despre viteza, eficienta masinii sau conditiile de trafic chiar pe parbriz.

Si asta pentru ca cei de la Autoglass au conceput un astfel de geam care va reuni intr-un sistem unic toate comunicarile dintre masina si sofer, scrie site-ul Focus.it

Alaturi de aceste informatii, pe acelasi ecran vor putea fi vizualizate indicatii asupra drumurilor, informatii turistice complete si de serviciu sau vom putea asculta radio.

Asadar, parbrizul masinii peste 10 ani nu va fi doar o simpla fereastra, ci un adevarat sistem de comunicare intre om si masina.

Iar in cazul in care sistemul sufera vreo defectiune, pe parbrizul inteligent soferul va primi informatii despre cel mai apropiat centru de service.

Sursa

Comentarii

comentarii