Peste 1.300 de locuri de muncă în Europa

Angajatorii din Spaţiul economic european oferă, prin intermediul reţelei „EURES” România, 1.306 locuri de muncă vacante.

Anunţul este făcut de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Suceava, potrivit căreia, în Spania sunt disponibile 1.138 de locuri de muncă pentru analişti relaţii-clienți, faianțari, pavatori şi muncitori în agricultură.

În Germania sunt vacante 149 locuri de muncă de bucătari, cameriste sau roomboy, conductori de tren mărfar, electricieni, instalatori de conducte de apă şi gaz, instalatori de instalaţii sanitare, de încălzire şi gaz, lăcătuş, manipulanţi de mărfuri, mecanici de proces, mecanici de instalaţii sanitare, de încălzire şi climatizare, montatori de parchet, personal în domeniul gastronomiei de sistem, operatori stivuitori, îngrijitori de persoane vârstnice în azil, pictori, operatori-excavator, sudori, tâmplari şi zidar.

În Olanda sunt scoase la bătaie 16 locuri de muncă pentru tractorişti şi lucrători în sere de flori, în Belgia sunt căutaţi 2 tehnicieni de producţie, iar în Norvegia este nevoie de un farmacist.

Sucevenii interesaţi sunt aşteptaţi la sediul AJOFM Suceava, informaţii suplimentare putând fi obţinute şi pe pagina web a ANOFM.

Comentarii

comentarii