Peste 200 de persoane alături de poliţişti, la Pașcani

Premergător ZILEI POLIŢIEI ROMÂNE, care va fi sărbătorită la data 25 martie a.c., astăzi , 20 martie a.c., poliţiştii păşcăneni, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului Rutier, Serviciului Criminalistic, Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii şi luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale au desfăşurat oactivitate de prezentare a tehnicii din dotarea poliţiei, iar tinerii au primit informaţii utile cu privire la activitatea desfăşurată de instituţia noastră, pentru menţinerea siguranţei cetăţeanului.

Începând cu ora 10:00, astăzi, 20 martie, a fost prezentat armamentul şi echipamentul folosit de luptătorii SAS în misiuni, autospecialele rutiere echipate cu aparatură radar şi laboratorul criminalistic.

Poliţiştii de proximitate au oferit participanţilor sfaturi antivictimale, antiinfracţionale şi informaţii privind legislaţia penală şi contravenţională.

Totodată, persoanelor interesate le-au fost înmânate pliante cu privire la admiterea în unităţile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne.

La activitatea care s-a desfăşurat în proximitatea sediului Poliţiei Municipiului Paşcani au participat 200 de persoane, în special elevi, care s-au declarant încântaţi de profesia de poliţist.

Comentarii

comentarii