Politica de functionare

LIMITAREA RASPUNDERII – POLITICA DE FUNCTIONARE

inPascani.ro nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, ailment indirecte, try accidentale, order speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca inPascani.ro a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

– utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;

– costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, mesaje primite, tranzactii incepute prin/ de pe site-ul inPascani.ro;

– acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;

– declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;

– orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site, postat de inPascani.ro, de catre terti sau utilizatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa reclamatii@inpascani.ro sau abuz@inpascani.ro urmand ca inPascani.ro sa elimine in totatlitate toate elemntele ce incalca aceste reguli imediat dupa primirea notificarii insotita de argumente valide care sa ateste incalcarea drepturilor de autor.

Nu ne asumam responsabilitatea unei eventuale dispute pe baza incalcarii drepturilor de autor si/sau copyright fara o notificare in prealabil la una din adresele de mai sus ( reclamatii@inpascani.ro sau abuz@inpascani.ro )  – fapt care duce la absolvirea de orice acuzatie de aceasta natura aduse la adresa inPascani.ro.

Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora. inPascani.ro isi rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.

Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. inPascani.ro nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.

Comentarii

comentarii