Polițistul care a șocat opinia publică a fost condus pe ultimul drum

Ieri, 28 martie, polițistul din Dâmbovița, care a șocat opinia publică împușcându-și iubita după care s-a sinucis a fost condus ieri pe ultimul drum. Familia și cunoscuții acestuia erau încă în stare de șoc și extrem de îndurerați. Ei susțin că singura vinovată pentru această tragedie ar fi tânăra, Alexandra, fosta iubită a acestuia.

‘Suntem terminați definitiv, ce să mai vorbesc! V-am arătat albumul lui, unde l-am crescut, unde a muncit, am muncit pentru el și uite unde mi-e astăzi, pentru ce?!”, spune Gheorghe Cârstea, tatal politistului.

Rudele fetei, în schimb, povestesc contrariul, acestea susțin că tânărul era foarte gelos si că despărțirea acestora a fost provocată și de mama polițistului, care nu o agrea pe tânără, ba chiar ar fi dat-o afară din casa în care aceștia trăiau de mai multe ori.

“Nu sunt de vină cu nimic domnule, n-am fost lângă ei, n-am văzut nimic, nu știu ce s-a întâmplat, decât i-am învățat de bine și pe ea și pe el, i-am spus și eu am fete și tu ai mamă, tată, cred că ți-au dat un sfat, nu să faci rău la lume … Ce-am avut mai drag, mi-a luat…Fata ne-a amenințat de gestul ăsta și noi nu ne-am dat seama, am zis că a zis la iuțeală…”, a spus Maria Cârstea, mama polițistului.

Una dintre surorile lui Marius povestește că polițistul începuse o altă relație după ce s-a despărțit de Alexandra însă, geloasă, fata ar fi început să îl amenințe.
“Nu e mama de vină, n-a fost nimeni de vină. Ea a fost de vină că nu l-a lăsat să stea…A zis că n-o să ni-l lase, că-l ia după ea. Pe Elena o suna mereu și o amenința că nu îl lasă că i-l ia ei”,spune Ionela, sora polițistului.

“Gândiți-vă că ne-a luat ce-am avut mai drag! Mai mult de atât nu poate să ne ia nimeni!” – Ion Cârstea.

Sâmbătă va fi condusă pe ultimul drum și Alexandra.

Sursa

Comentarii

comentarii