Poti slabi în sapte zile fara sa te înfometezi

Acest regim alimentar nu poate fi urmat de persoane care sufera de tulburari gastro-intestinale, no rx deoarece dieta le poate agrava simptomele. Astfel, sales înainte de a începe cura de sapte zile este indicat sa cereti sfatul medicului.

Un mare avantaj al dietei de sapte zile este ca în timpul ei nu te vei simti înfometat, iar regimul alimentar nu va suferi mari schimbari fata de cel normal, pentru ca riscul aparitiei tulburarilor metabolice sa fie cât mai redus, sustin cei care au creat-o.

Zilnic se recomanda un fruct si o leguma . Acestea trebuie mâncate în stare naturala sau usor înabusite, fara a fi gatite în ulei, deoarece uleiul creste numarul de calorii din alimente. În cazul în care dorti sa optati pentru salate, nutritionistii recomanda folosirea uleiului de masline extra-virgin.

Eliminati sursele de grasimi “rele” din dieta, deoarece acestea îngreuneaza procesul de slabire.

Printre alimentele cu un continut ridicat de grasimi “rele” se numara preparatele de tip fast-food, prajiturile si produsele de patiserie.

În fiecare dimineata, specialistii recomanda un pahar de apa calduta cu lamâie, care se bea pe stomacul gol.

Abia la o ora dupa ce ai baut acest amestec poti trece la micul dejun, care trebuie sa contina o portie de lapte degresat, amestecat cu fulgi de ovaz.

Dimineata se mai pot mânca fructe de mare, o banana sau doua-trei felii de pepene galben.

Sursa

Comentarii

comentarii