Povestea naucitoare a unei femei care nu vrea sa mai traiasca

O femeie sufera de opt ani din cauza mortii fiului sau. In fiecare an, prescription pe 8 august, prescription atunci cand ar fi trebuit sa fie ziua copilului, shop prin diferite metode, incearca sa-si puna capat vietii. Mereu a scapat, pentru ca a fost gasita la timp. Ieri a incercat din nou sa se sinucida, luand mai multe pastile. Isi doreste foarte mult sa moara si spune ca data viitoare se va stradui sa-i reuseasca. A aflat ca este infectata cu virusul HPV, ceea ce o face sa-si doreasca si mai mult moartea. De catva timp a inceput si sa bea, spunand ca astfel uita de toate necazurile
La 27 de ani, o femeie considera ca viata nu mai inseamna nimic pentru ea. In fiecare an, pe 8 august, cand ar fi trebuit sa i se nasca baiatul, femeia incearca sa-si puna capat vietii si ajunge in spital. “Am scapat de fiecare data pentru ca Dumnezeu vrea sa ma chinui mai tare pana reusesc”, spune Mirabela Archire.
Tanara are un trecut trist si cutremurator. S-a casatorit cand era inca o copila. La 19 ani avea sa ramana insarcinata pentru prima data. A dus sarcina pana la opt luni, dar i s-a facut rau, iar fatul nu a mai putut fi salvat. Toata suferinta s-a declansat atunci. Au inceput certurile cu sotul, invinuirile si bataile. “Eu am bagat divort acum cinci ani, pentru ca nu am mai suportat bataile si certurile. Mereu ne certam din cauza familiei lui si imi mai reprosa in continuu ca din cauza mea a murit baiatul. Am ramas gravida dupa un an, cu fetita. S-a intamplat din greseala, dar am zis ca e bine, ca poate o sa se rezolve situatia dintre noi. Dar degeaba”, spune Bela, asa cum o cunosc prietenii.

Click aici pentru mai multe detalii

Sursa Foto: www.bzi.ro

Comentarii

comentarii