Povestea traficanților de droguri din Târgu Frumos

Poveste de film la Târgu Frumos! Un dealer de stupefiante şi-a maximizat profitul ilicit printr-o metodă inedită. Individul cumpăra substanţe halucinante lichide cu care stropea plante de măghiran destinate ceaiului. La final, „cocea“ marfa în cuptorul cu microunde şi o vindea.

Doi fraţi din Târgu Frumos au învaţat la Iaşi, printre altele, cum se face traficul de droguri şi au înfiinţat un adevărat imperiu al stupefiantelor în oraşele Târgu Frumos şi Podu Iloaiei. Amândoi au fost condamnaţi în primă instanţă de Tribunal şi, deşi unul a primit o pedeapsă cu executare, nu a mai contestat decizia.

Recent, judecătorii au finalizat motivarea din dosar, povestea relevată în documentul oficial fiind de toată pomina. Se menţionează în înscrisul citat că fraţii Eugen (27 de ani) şi Răzvan Dumitriu (22 de ani) au fost pârâţi la Poliţia din Târgu Frumos de două tinere, care au anunţat autorităţile că cei doi se ocupă cu traficul de droguri. Dosarul a ajuns la DIICOT, care a introdus ofiţeri sub acoperire şi a obţinut autorizarea interceptării telefoanelor.

DIICOT Iaşi a aflat despre fraţii Dumitriu că, în trecut, s-au ocupat, alături de părinţi, de agricultură. După un timp, amândoi au devenit consumatori de droguri.

Continuarea aici.

Comentarii

comentarii