Pregătește-ți costumul de baie! Află ce costume de baie se poartă vara asta

victorias-secret-swimwear-2012-16În acest sezon costumul de baie care a devenit cel mai popular este cel cu sutien bandeau (tip bandă).  Este un model foarte versatil și se potrivește oricărui tip de siluetă, fiind dipsonibil în diverse modele care avantajează bustul oricui.

Modelele de sutien tip bandă sunt foarte diferite, având imprimate pe ele tot felul de aplicații cu diverse imprimeuri. Dacă ai bustul mic sutienele cu franjuri sau cu imprimeu aztec sunt recomandate, acestea adăugând mai mult volum în partea de sus a corpului.

Cu toate astea, sutienul care a reușit să le fac pe femei să și-l dorească este cel bandeau sub formă de fundă, cu influențe retro. Acest tip de costum de baie, trezește nostalgia anilor ’50, când dive precum Marilyn Monroe sau Brigitte Bardot pozau în astfel de modele. Femeile care au un bust generos sunt sfătuite să opeze pentru sutienul bandeau retro, tocmai pentru că oferă toată susținerea necesară, punând în valoare decolteul.

Costumul de baie cu sutien bandeau te poate scoate din anonimat și mai mult de atât îți pune în evidență senzualitatea. Sezonul estival și-a făcut apariția de ceva vreme, așa că nu ezita să te afișezi cu un costum de baie special la plajă sau la piscină. Magazinele sunt pline de astfel de modele ce îți avantajează silueta. Le poți achiziționa din H&M, Zara sau Bershka, la prețuri curpinse între 69 și 89 lei.

Sursa

 

Comentarii

comentarii