Primele imagini cu BMW Seria 6 Coupe – FOTO

BMW a publicat ieri un set de informatii si imagini complete ale noului Seria 6 Coupe. Modelul vine cu o versiune diesel, cialis 640d si cu tractiune integrala xDrive. Dupa ce fratele sau decapotabil a atras valuri de aprecieri, BMW Seria 6 Coupe renunta astazi la camuflaje si se îmbraca în haine oficiale. Ajuns deja la a treia generatie, Seria 6 Coupe adopta aceleasi linii de design ca cele ale cabrioletei, oferind însa un profil ceva mai bine închegat si un portbagaj ceva mai mare, care poate înghiti pana la 460 de litri. Comparativ cu vechea generatie, noul Seria 6 Coupe a crescut cu 7.5 centimetri, dimensiune oglindita cel mai bine în interior, unde pasagerii de pe locurile din spate beneficiaza de ceva mai mult loc. Latimea a crescut si ea cu 3.9 centimetri.
Noul coupe vine disponibil alaturi de trei versiuni de motorizare, doua pe benzina, regasite si pe fratele cabrio, si un diesel. Toate beneficiaza de cele mai noi evolutii ale tehnologiei Efficient Dynamics si de serviciile unei transmisii automate cu opt rapoarte.
Versiunea 640i si dieselul 640d beneficiaza, pe langa start-stop, si de o functie Eco Pro, care îmbunatateste consumul si emisiile. In premiera pentru Seria 6, BMW introduce si tractiunea integrala xDrive, disponibila însa doar pe varful de gama 650i.
Clientii vor putea opta pentru cele mai noi tehnologii bavareze, printre care Integral Active Steering, Driving Dynamic, Dynamic Damper Control si Adaptive Drive. La interior pot fi regasite lumini ambientale LED, ca si cele frontale de altfel, sistemul iDrive, Active Cruise Control, Lane Departure Warning, camera cu vedere la 360 de grade, Night Vision si o multime de alte gadget-uri pe care le putem gasi si în lista de optionale a fratilor Seria 5 si Seria 7.
Noutatea în materie de motorizari o reprezinta dieselul de 3.0 litri si 313 cai putere si 630 de Nm. Rezursele îi permit coupe-ului sa atinga 100 de km/h în 5.5 secunde si sa obtina un consum mediu de numai 5.5 litri/100 de kilometri.
Versiunile pe benzina 640i si 650i sunt deja familiare fanilor noului Seria 6, de pe varianta cabrio. Acestea ofera 320, respectiv 407 cai putere si pot garanta un sprint de la 0 la 100 de km/h în 5.4, respectiv 4.9 secunde.

Sursa

Comentarii

comentarii