REȚINUȚI PENTRU TRAFIC DE DROGURI – VIDEO

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Iaşi, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au surprins în flagrant delict, ieri, 13 mai, o persoană, care ar fi comercializat canabis. În aceeași zi, au efectuat șase  percheziții, în municipiul Iași, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și operațiuni fără drept cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

https://www.youtube.com/watch?v=pHTPMvIAVs4&feature=youtu.be

Din cercetări a rezultat că drogurile ar fi fost traficate pe raza municipiului Iași de membrii rețelei, ce și-ar fi desfășurat activitatea infracțională pe două paliere, respectiv cel al comercializării drogurilor de risc și un palier al vânzării substanțelor susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate droguri de risc (canabis), canabinoizi sintetici, bani, substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, produse vegetale și substanțe folosite la fabricarea substanțelor susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Trei  bărbați au fost reținuți de procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Iași, pentru 24 de ore, față de aceștia fiind emise ulterior mandate de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Iași și al jandarmi.

Comentarii

comentarii