Român omorât şi aruncat pe stradă în Italia

A car of Italian carabinieri patrols Piazza del Plebiscito in Nalpes, 02 November 2006. Italian Prime Minister Romano Prodi was in Naples on Thursday to present a new plan for fighting organized crime in the southern city, which has seen 12 murders over 10 days. AFP PHOTO / MARIO LAPORTA

Un tânăr român, originar din Constanţa, a fost omorât şi aruncat pe o stradă din localitatea Porto Sant’Elpidio, în Italia. Totul s-a întâmplat, noaptea trecută, în localitatea Porto Sant’Elpidio, provincia Fermo, regiunea Marche (Italia).

Românul în vârstă de 31 de ani, Mihăiţă Radu, originar din Constanţa, a fost găsit mort la marginea localităţii, într-o baltă de sânge. La ora 05.00, un trecător a sunat la Poliţie şi a anunţat că a descoperit trupul fără viaţă al românului. Medicii şi carabinierii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, însă românul nu a putut fi salvat, notează cronachefermane.it.

Anchetatorii au descoperit numeroase răni pe trupul românului, semn că acesta a fost înjunghiat de mai multe ori. Presa din Italia a arătat că maşina lui Mihăiţă Radu a fost găsită parcată în apropierea casei sale.

Poliţiştii continuă cercetările şi urmează să stabilească dacă românul a fost ucis în locul în care a fost găsit sau dacă a fost omorât în altă parte şi apoi aruncat pe stradă.

Comentarii

comentarii