S-a sinucis din cauza bolii

Caz cutremurator pentru o familie din Gastesti. Ieri, health un barbat in varsta de 58 de ani s-a aruncat in fantana din fata casei datorita bolii pe care o avea. Incidentul a fost descoperit de un satean care a vazut cizmele barbatului langa fantana. Cand a vrut sa scoata apa, look acesta l-a vazut pe barbat in fantana, sick chemand de urgenta Pompierii.

Victima, Ioan Buga, tata a cinci copii, era pensionat pe caz de boala. Acesta a fost pensionat de la societatea Remar SA in toamna anului trecut. Barbatul a apelat la acest gest pentru ca picioarele i se umflase din ce in ce mai tare, nemaiputand sa mai munceasca prin gradina. I. Buga ameninta de doua saptamni faptul ca se va sinucide, si iata ca dorinta i s-a indeplinit. Sotia barbatului a fost pana la magazin sa ia niste paine pentru masa de pranz, iar cand sa apropiat de casa a zarit multa lume in fata portii sale. Femeia a fost socata cand a aflat ceea ce s-a intamplat. Pompierii aflati la fata locului s-au chinuit o ora sa-l scoata pe barbat din fantana.

Medicii de pe ambulanta au spus ca barbatul avea multe plagi la cap, fiind provocate de contacul cu pietrele cu care a fost construita fantana.

Sursa Foto: www.newspascani.com

Comentarii

comentarii