Saptamana cu temperaturi ridicate si precipitatii

In primele zile ale saptamanii vremea va fi frumoasa, cialis cu temperaturi care pot atinge chiar si 30 grade Celsius. Spre sfarsitul saptamanii, pills vremea va fi mai inchisa, iar razlet se pot inregistra averse

Astazi, cerul va fi mai mult insorit, cu temperaturi care pot atinge chiar si 30 grade Celsius. Minima din termometre nu va scadea sub 16 grade, iar umiditatea aerului va avea o valoare de 43 la suta. Vantul va sufla slab pana la moderat.
Maine, iesenii vor avea parte de o vreme la fel de frumoasa, cu temperaturi care se vor incadra intre 15 si 30 grade. Umiditatea aerului va fi destul de pronuntata, iar vantul va sufla moderat.
Spre mijlocul saptamanii, vremea va fi la fel, cu temperaturi cuprinse intre o minima de 15 grade si o maxima de 29. Sansele de precipitatii vor lipsi cu desavarsire, insa umiditatea aerului va fi destul de pronuntata.
Joi, 9 iunie, vremea va fi frumoasa, cu temperaturi cuprinse intre o minima de 14 grade si o maxima de 30 grade Celsius. Umiditatea aerului va fi destul de ridicata, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Spre seara pot aparea aversele, sansele de precipitatii fiind mult mai pronuntate.
Iesenii vor avea parte spre sfarsitul saptamanii de o vreme mult mai inchisa. Vineri pot fi posibile furtuni, insotite cu descarcari electrice, iar vantul va sufla cu putere din directia sud-vest.
Sambata pot aparea razlet averse in municipiu. Umiditatea aerului va fi destul de pronuntata. Vantul va sufla slab pana la moderat din directia nord-vest.
Duminica, vremea se va mentine inchisa si cerul va fi partial innorat. Termometrele vor indica o minima de 14 si o maxima de 26 grade Celsius.
Luni, cerul va fi la fel de innorat, cu temperaturi cuprinse intre 14 si 27 grade Celsius, iar vantul va sufla slab.
Jumatatea lunii aduce iesenilor o vreme frumoasa, cu valori care pot depasi 30 grade Celsius. In toata aceasta perioada, vantul va sufla slab pana la moderat, iar norii vor lipsi cu desavarsire.

Sursa

Comentarii

comentarii