Scapi de zeci de kg cu Dieta flexitariana (regimul flexitarian)

Astazi iti explicam de ce ar trebui, la modul serios, sa iei in considerare ideea de a tine un regim flexitarian. Practic, daca esti un semi-vegetarian care nu se poate desparti definitiv de carne, aceasta dieta este perfecta pentru tine.

Poate ca esti un vegetarian care tanjeste din cand in cand dupa un burger sau poate ca esti un carnivor convins care ar vrea sa isi mai modifice pe ici, pe colo, modul in care mananca ingredientul preferat, carnea, din motive ce tin de sanatate. Vesti bune! Exista un regim alimentar pentru tine si se numeste dieta flexitariana, un nou mod de a manca echilibrat, pe care Dawn Jackson Blatner l-a descris in cartea ei, “The Flexitarian Diet”. Nu lasa cuvantul “dieta” sa te sperie – flexitarianismul este mai degraba un stil de viata/stil de alimentatie si nu este un regim greu de tinut, ba chiar este flexibil.

In esenta, dieta flexitariana inseamna ca esti un vegetarian flexibil. Poti sa mananci tofu, quinoa, tone de fructe si legume precum si alte ingrediente vegetariene preferate, insa in acelasi timp ai voie, ocazional, sa mananci carne si peste.

Continuarea aici. 

Comentarii

comentarii