Semne de infidelitate intr-o relatie la distanta

Semnele de infidelitate sunt greu de depistat într-o relatie normala. Într-o relatie la distanta lucrurile se complica si mai tare, diagnosis de aceea este important sa înveti sa-ti asculti intuitia. Poti avea oare încredere totala într-un barbat care se afla la sute de kilometri distanta de tine si care, ailment practic, este liber sa faca ce vrea el?

Te cauta des o perioada, dupa care nu mai primesti niciun semn de la el: înseamna ca are si alte preocupari în afara de tine si, uneori, pur si simplu nu simte nevoia sa îti auda vocea. De aici si pâna la infidelitate nu este decât un pas! Scuzele cum ca a fost prea obosit, a adormit si a uitat sa te sune nu sunt decât povesti de adormit copiii.

Uita ce îi povestesti: atunci când esti cu adevarat îndragostita tinzi sa tii minte fiecare cuvânt pe care îl rosteste partenerul. Daca remarci ca te întreaba ceva ce tu i-ai mai povestit si ca uita lucruri esentiale despre tine, înseamna ca nu este prea implicat în discutiile voastre. Ori daca nu va vedeti si vorbiti doar la telefon, ar trebui sa fie numai urechi la ce îi spui.

Si-a format obiceiul de a te suna la ora fixa si nu este de gasit în rest: cel mai probabil are viata lui în care tu nu existi si îsi aduce aminte ca este implicat într-o relatie doar într-un anumit interval oral. Daca insista sa aveti „traditia voastra”, de a vorbi doar la ora X, înseamna ca este un tip ocupat… cu altcineva.

Este tot mai retinut când vorbiti la telefon: nu îti mai pune atâtea întrebari si nu îti mai povesteste ce a facut peste zi cu lux de amanunte. Totodata, nu strica sa-l suni la o ora mai târzie. Daca doarme cu altcineva, cel mai probabil îsi va închide telefonul sau îl va da pe silent.

Nu mai face planuri sa va vedeti si nu îsi mai da interesul: daca o alta femeie i-a captat atentia, cel mai probabil nu va mai investi prea multe în relatia cu tine. Vei remarca totodata ca încearca sa scurteze timpul pe care îl petrece vorbind cu tine la telefon sau pe internet.

Devine tot mai ostil si mai ocupat: atunci când vorbiti se va plânge ca este ocupat si va avea o atitudine defensiva daca îi reprosezi ca vorbiti tot mai rar.

Sursa

Comentarii

comentarii