Serbările Zăpezii de la Vatra Dornei au loc în perioada 14-17 februarie

Ediţia de anul acesta a Serbărilor Zăpezii din Vatra va avea loc în perioada 14-17 februarie 2019. Evenimentele sunt organizate de Primăria şi Consiliul Local Vatra Dornei, sponsorul principal fiind compania Aqua Carpatica.

Serbările Zăpezii de la Vatra Dornei vor debuta, anul acesta, cu o competiţie sportivă de tradiţie pentru acest municipiu, Cupa Dorna Medical, un concurs de schi şi snowboard organizat pe pârtia Veveriţa, care va avea loc în zilele de 14 şi 15 februarie.

Potrivit spuselor primarului din Vatra Dornei, Ilie Boncheş, spectacolele organizate în cadrul ediţiei de anul acesta a Serbărilor Zăpezii vor începe de vineri, 15 februarie, şi vor avea loc în grădina din spatele cazinoului. Concertele de vineri vor începe la ora 19:00 şi vor fi susţinute de Alexiu Valentin, Monica Şandor şi Ciro de Luca.

Sâmbătă, de la aceeaşi oră, pe scenă vor urca trupele Natif şi Iris, seara fiind încheiată cu recitalul susţinut de Adda&Band şi cu un foc de artificii.

Ziua de duminică este rezervată spectacolelor de muzică populare, care vor începe de la ora 14:00. Pe scenă vor urma ansamblul „Firicel” din Vatra Dornei, Ansamblul „Plaiurile Dornelor” al Clubul Copiilor din Vatra Dornei, Laura Erhan, Pamfil Roata, Daiana Ivaşcu, Teodora Negrea, Miruna şi David Ţăran, Luca Cocinschi, Ana Maria Chilote, Ansamblul Profesionist „Ciprian Porumbescu” Suceava, Oana Tomoioagă, Ansamblul “Dorna Dorului” şi Alexiu Valentin.Serbările Zăpezii de la Vatra Dornei au loc în perioada 14-17 februarie

sursa www.monitorulsv.ro

Comentarii

comentarii