Sexul de dimineata, cel mai bun pentru femei

Conform unui studiu realizat de Universitatea Harvard, find ritmul circadian al femeii este usor diferit de cel al barbatului. Acesta energizeaza femeia dimineata si este total “obosit” noaptea, înainte de culcare, potrivit femina.ro

Daca organismul nostru ne cere sex dimineata, de ce nu ii indeplinim dorinta? Expertii spun ca femeile isi ignora “gandurile necurate” deoarece nu sunt multumite de felul in care arata si ca nu au respiratia proaspata. Mai degraba isi verifica telefonul decat sa se apropie mai mult de iubitul lor.

Aceste lucruri de pot schimba foarte usor. Daca vrei sa iti asculti instinctele si sa te bucuri de o partida de sex dimineata, iata cateva trucuri:

Renunta la pijamale

Intra in pat complet dezbracata si fa-l si pe el sa renunte la pijamale. E posibil ca noaptea sa fie foarte grea pentru amandoi, dar gandeste-te ca totul e o anticipare a ceea ce se va intampla dimineata. Cand te vei trezi fara niciun obstacol intre pielea ta si a lui, sexul va fi primul gand pe care il vei avea.

Trage draperiile

Cand in dormitor este intuneric, nu vei mai fi ingrijorata in privinta felului in care arati.

Inlocuiti sarutul

Un sarut dimineata, inainte de a te spala pe dinti, nu este tocmai cel mai sexy lucru. Dar sarutul poate fi inlocuit. In loc de actiune gura la gura, focuseaza-te pe partea superioara a trupului sau: gat, umeri, sfarcuri etc.

Pozitii

Pozitii ca doggy style, femeia deasupra cu spatele la el si “lingiruta” opresc respiratia de dimineata sa taie atmosfera.

Comentarii

comentarii