Și-a turnat benzină pe el, amenințând că își dă foc

images (2)Scandal monstru în fața sediului DNA. Un bărbat  şi-a turnat benzină pe el şi a ameninţat că-şi dă foc. Bărbatul a recurs la acest gest extrem deoarece poliţia nu i-a rezolvat o plângere.

Jurnaliștii veniți la fața locului l-au intervievat pe bărbat. Mai apoi acesta a intrat în sediul DNA pentru a discuta cu oamenii legii. La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj ISU.

În faţa sediului DNA, bărbatul a vorbit de mai multe nereguli care au loc în comuna Ciolpani, judeţul Ilfov. Protestatarul a povestit că atunci când a început să facă sesizări în ceea ce priveşte aceste nereguli, atât el, cât şi familia lui au primit nenumărate ameninţări. Mai mult, bărbatul a fost şi agresat fizic de mai mulţi indivizi.

“M-au bătut pe stradă în faţa unui bar. După ce m-au bătut mi-au spus ‘din partea lui Cristina Manicea’. Aseară am fost căutat de trei maşini de oameni. Mă caută pe mine şi pe familia mea. Era ordin dat de Cristina Manicea.”

Contactată telefonic de jurnalişti vicepreşedintele CJ Ilfov, Cristina Manicea, a declarat că îl cunoaşte pe acest bărbat, însă că el este cel care face probleme în comuna Ciolpani

Sursa

Comentarii

comentarii