SOCANT! L-a sedus pe Internet, apoi l-a mancat la prima intalnire

Un barbat de 21 de ani din Murmansk, doctor Rusia, sovaldi sale a cunoscut un altul pe Internet si l-a invitat la el acasa, remedy victima crezand ca este vorba de un partener sexual si nicidecum un canibal.

Tanarul rus a cucerit celalalt barbat pe Internet si l-a invitat la el acasa, insa lucrurile nu s-au desfasurat asa cum se astepta victima. Agresorul si-a taiat invitatul in bucati, apoi l-a mancat, potrivit anchetatorilor.
Rusul a fost arestat si inainte de a incepe procesul de judecata, el va fi supus unor teste psihiatrice, pentru a se stabili daca starea sa mintala este sanatoasa, potrivit Libertatea. Daca va fi gasit vinovat de crima, tanarul ar putea petrece cel putin 15 ani in spatele gratiilor.
Autoritatile au afirmat ca in Murmansk nu au mai avut un asemenea caz de mai bine de 20 de ani. Dar se pare ca in intreaga Rusie cazurile nu sunt chiar atat de rare: in luna mai un barbat si-a taiat bucati partenerul de betii in apartament, iar in urma cu doi ani, un grup de tineri a omorat o fata de 16 ani si apoi a mancat-o. Acestia le-au spus anchetatorilor ca au comis crima pentru ca “le era foarte foame”.

Sursa

Comentarii

comentarii